#topheld

Stefana kreeg eindelijk de kans

Stefana viel op jonge leeftijd in handen van de verkeerde mensen. Uiteindelijk kwam ze in een opvanghuis terecht voor slachtoffers van mensenhandel, maar omdat ze geen aangifte durfde te doen, moest ze deze weer verlaten.

“Ze probeerde een baan te vinden, maar beschikte niet over reguliere werkervaring en moest daarnaast de zorg voor haar kind helemaal alleen dragen. Afwijzing na afwijzing kreeg ze binnen na iedere verwoede poging.

Uiteindelijk volgde ze trainingen bij een sociale onderneming in Amsterdam en kon ze behaalde certificaten en ervaring op haar CV zetten. Een betaalde functie bij een groot cateringbedrijf was de kroon op haar harde werk.

Dankzij het Power Certificaat krijgt ze de extra ondersteuning die ze gezien haar moeilijke verleden nodig heeft. Ze krijgt coaching om dit geen invloed op haar werk te laten hebben. Ook heeft ze dankzij het certificaat een goede, veilige fiets met kinderzitje kunnen aanschaffen waardoor ze haar kind snel naar school kan brengen en elke ochtend op tijd op haar werk kan verschijnen. Die gegeven kans heeft ze met beide handen aangegrepen en laat ze niet meer gaan!“

jeremy.jpg

Power Certificaat

Veerhaven assuradeuren.jpg

Begeleiding

NotforSale.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!