De topregio in Agrifood: N-O Brabant

#agrifoodheld

#agrifoodheld

In AgriFood Capital slaan overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen de handen ineen om Noordoost-Brabant te ontwikkelen tot topregio in agrifood.

Zie hier hoe het Power Certificaat van Everyday Heroes wordt ondersteund door AgriFood Capital Werkt!. Het initiatief sluit aan bij de programmalijn Voortijdig schoolverlaten & kwetsbare jongeren.

Uitblinkers in agrifood
We betrekken iedereen die mee wil bouwen aan Noordoost-Brabant als topregio. Stuk voor stuk uitblinkers in hun eigen vakgebied. We creëren meer banen in agrifood en andere belangrijke sectoren. Door goede ideeën om te zetten in slimme innovaties die zorgen voor welvaart en welzijn.  Door mensen met een passie voor agrifood samen te brengen en ons netwerk steeds sneller uit te breiden, maken we dit mogelijk. Talloze projecten en samenwerkingsverbanden zijn daar het bewijs van. Dat geldt niet alleen voor de agrifood keten, ook andere sectoren tellen mee. 

Hoe dat eruitziet? Overheden, kennisinstellingen en het bedrijfsleven werken samen aan duurzame groei. Zij-aan-zij bouwen ze aan een hoogwaardige leefomgeving met goede voorzieningen. Er zijn kennisinstellingen en startups die betekenisvolle innovaties ontwikkelen met toegevoegde waarde voor mens, plant, dier en omgeving. 

Lees meer: agrifoodcapital.nl ; projecten in de regio