#charismatischeheld

Acht jaar geleden werkte Mahjoub als straatveger in Vlaardingen. Hij is een charismatische, bijzondere intelligente man en door zijn uitstraling en joviale manier van communiceren, is hij een graag gezien persoon. Hij valt onder de participatiewet. Als straatveger heeft Mahjoub zich ontwikkeld als een voorbeeldige werknemer en dat bleef niet onopgemerkt. Hij werd een soort woordvoerder voor zijn collega’s en heeft daardoor veel misverstanden bespreekbaar gemaakt. Hierdoor werd het vertrouwen tussen personeel en leiding hersteld.

Wie kent Mahjoub niet? Tijdens zijn werk corrigeerde hij bewoners op een vrolijke en geaccepteerde manier als zij het vuil verkeerd hadden aangeboden. Hij ging soms verder dan dat, hij voelde zich vaak verantwoordelijk voor jongeren die op straat doelloos rondhingen en vertelde hen dat zij hun toekomst in gevaar brachten. Door zijn positieve instelling en doorzettingsvermogen heeft hij waardering en respect verdiend bij de leiding, collega’s en bij de Vlaardingse burger.

Mede door zijn karakter en voornamelijk door zijn rappe tong en intelligentie heeft Mahjoub een mooie stap kunnen maken in zijn carrière. Hij heeft gesolliciteerd naar dienstbode/gastheer binnen het stadhuis en deze prachtige functie heeft hij gekregen. Tranen van vreugde rolden over zijn wangen van blijdschap. Hij doet het geweldig en dat is hem ook zo gegund. Als charmeur en hem kennende zal hij de burgemeester ook zo af en toe souffleren met adviezen.

Omdat Mahjoub op een hele oude, gammele fiets rijdt, dat terwijl hij ook heel vaak met zijn zieke vrouw op die fiets naar het ziekenhuis moet, heeft hij een nieuwe fiets nodig. Al zijn verdiende geld stopt hij in zijn gezin. Dankzij het Power Certificaat van Melior Verzekeringen kan hij geholpen worden aan een nieuwe fiets. Dolgelukkig is Mahjoub en iedereen op het stadhuis. In de gemeente Vlaardingen is ook de vreugde voor hem. 

 

Deze plaatsing is mede mogelijk gemaakt door het project ‘Extra banen in de regio’.

13 - Mahjoub de gastheer.jpg

Power Certificaat

melior.jpg

Begeleider

logo stroomopwaarts.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!