#regieheld

Cherelle Cevat weet wat ze wil! Nadat ze zelfstandig is gaan wonen bij Philadelphia, is ze op zoek gegaan en gaan werken aan het volgende doel in haar leven, een betaalde baan.

Nadat ze haar opleiding ‘Receptioniste-Telefoniste’ afgerond had, is ze met haar jobcoach en coördinerend werkbegeleider van Philadelphia gaan kijken. Het balletje ging al snel rollen en ze kon bij Stichting Philadelphia Zorg op de afdeling Inkoop van het Servicekantoor in Amersfoort beginnen met een stageplek. Hier werd ze al meteen blij van. Ze werkt mee met facturaties, digitaliseert en codeert de facturen die binnenkomen. Zo zorgt ze dat de facturen sneller verwerkt worden en ze heeft veel nieuwe werkzaamheden die haar uitdagen.

Deze stageplek was zo’n groot succes voor beide partijen, dat haar vrij snel een jaarcontract aangeboden is. Cherelle krijgt er nu andere taken bij, zoals bezoekers ontvangen en de agenda beheren. Ze zegt: “Dat ik kan blijven leren, is heel belangrijk voor mij. Ik voel mij een volwaardige collega van het team en draag echt iets bij.” Haar collega Mathilde van Philadelphia is erg enthousiast over de inzet van Cherelle: “De samenwerking verliep eigenlijk vanaf het eerste moment al meteen goed. Natuurlijk moet je elkaar even leren kennen, maar Cherelle is een enthousiaste dame die veel in haar mars heeft. Ik vind het mooi om te zien hoe snel ze leert en zich ontwikkelt. Ze wacht niet af, maar neemt de eigen regie in haar werkzaamheden. Zij is echt een toegevoegde waarde in ons team.”

Met dit contract is voor Cherelle een droom uitgekomen. Er is alleen één obstakel, de reiskosten worden gedekt tot 30 km. Ze reist met de trein tussen Almere Oostvaarders en Amersfoort. En dat zijn een flink aantal meer km dan 30 km. Dankzij het Power Certificaat van Philadelphia is het cirkeltje rond en kunnen deze reiskosten nu wel worden vergoed voor Cherelle. Ze is een dolgelukkig mens.

  

Cherelle.jpg

Power Certificaat

Philadelphia.png

Begeleider

Philadelphia.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
Fleur MackayPhiladelphia