#autoschadeheld

De 25 jarige Nick uit Haarlem woont nog bij zijn ouders en heeft al drie jaar een vriendin die hem erg gelukkig maakt. Hij houdt van werken met auto’s. Als kind al hielp hij zijn vader met sleutelen aan oude auto’s en het opknappen van schadeauto’s.

Tijdens de praktijkschool heeft hij zijn stages bij garages en autoschadebedrijven doorlopen en daar heeft hij al het één en ander geleerd. Momenteel werkt Nick bij autoschadebedrijf Hogenboom, een klein bedrijf, maar dat vindt hij juist fijn. Hij heeft het naar zijn zin en kan goed met zijn leermeester opschieten. Zijn collega’s zijn blij met hem en hij met hen. Ze willen hem graag een contract voor onbepaalde tijd aanbieden.

Nick heeft alleen moeite met het hoge werktempo en daarom zou hij graag extra praktijklessen willen volgen. Door deze extra praktijkdagen kan hij meer “technische” kennis opbouwen om zo zijn werktempo te verhogen en de kwaliteit van zijn werk te verbeteren.

Het theoretische gedeelte van de opleiding gaat bijzonder goed en Nick kijkt dan ook erg uit naar de praktijklessen. Dankzij het Power Certificaat van Isbank kan Nick deze praktijklessen gaan volgen. Na deze opleiding voor bewerker/ spuiter kan hij zeker voor langere tijd bij Hogenboom werken en wellicht dat hij daarna ook nog niveau 3 zou willen volgen.


image001.jpg

Power Certificaat

Isbank.jpg

Begeleider

logo ons tweede thuis.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!