#optijdheld

Michael is voortaan altijd op tijd op zijn werk!

Michael is een aanpakker, komt zelf met ideeën en toont volop initiatief.
Met zijn behaalde certificaat van de Kranenborg Academie op zak, volgt hij momenteel de opleiding kok niveau 2. Dit doet hij met veel plezier en hij ziet zijn kansen op de arbeidsmarkt steeds groter worden. Deze kans heeft hij met beide handen aangegrepen. Onder begeleiding van zijn jobcoach van In2Work, werkt hij nu als leerling kok.

In eerste instantie solliciteerde Michael naar een werkplek in de keuken bij Apollo hotel Lelystad, maar uiteindelijk kon hij bij Apollo hotel de Beyaerd aan de slag.
Met een woonadres in Lelystad en een werkplek in Harderwijk, zou de afstand en slechte OV-verbinding voor een grote belemmering zorgen. Maar voor Michael is het gelukkig geen probleem extra vroeg uit huis te gaan om dan op tijd, of wat te vroeg, op zijn werk te zijn. Zoals Michael zegt: “Liever vroeger, dan later. Later op werk zijn, is geen optie”.

Dankzij het certificaat van FMO kan Michael nu vanuit zijn woonadres met het openbaar vervoer naar station Harderwijk en van daaruit fietsen op zijn nieuwe tweedehands fiets naar zijn werkplek. Michael is blij en het Apollo hotel ook.

IMG-20180416-WA0000_kopie.jpg

Power Certificaat

logo_startfoundation_2.png

Begeleiding

Logo_IN2WORK.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je ook iemand aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen, laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!