#denkheld

Polina voelt zich thuis in haar nieuwe wereld en denkstijl!

Polina is slim, vriendelijk en gemotiveerd, maar door medische omstandigheden komt ze lastiger aan werk. Ze heeft verschillende baantjes gehad, veelal op een voor haar te laag niveau, waar ze uiteindelijk de echte uitdaging miste.

Het UMC Utrecht ziet haar talenten en geeft haar de kans om als Medisch Codeur aan de slag te gaan. Om hier mee te kunnen starten moet ze drie verschillende opleidingen volgen. Dankzij het Power Certificaat van Bain & Company en Houthoff is het mede mogelijk gemaakt dat ze gestart is met deze opleidingen.

Na haar eerste studiedag liet ze enthousiast weten: “Ik vond het heerlijk. Dit is mijn wereld, mijn denkstijl. Ik vond het interessant en heb er zin in om de stof eigen te maken.” Polina heeft dankzij deze kans eindelijk een plek gevonden waar ze qua werk- en denkniveau thuis hoort en waar ze die echte uitdaging kan vinden.

Project 'Topvrouwen helpen topvrouwen'

Niet alleen Polina is geholpen aan haar droombaan. Inmiddels volgen vele andere vrouwen.

Topvrouwen helpen topvrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk. Certificaten van topvrouwen (aangemoedigd door Stichting Topvrouwen) vergoeden de laatste obstakels op weg naar een baan. 

rawpixel-618738-unsplash.jpg

Power Certificaat

Artboard 1.png
Artboard 4.png

Begeleiding

EAW_logo-nw.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!