Een eigenzinnige billboard campagne

Everyday Heroes 72dpi.23.jpg

Een eigenzinnige campagne voor mensen met een arbeidsbeperking.

Je hebt ze misschien al zien hangen, onze billboards die aandacht vragen voor een inclusieve arbeidsmarkt. Het idee is simpel: er zijn in Nederland veel vacatures en tegelijk nog te veel mensen die thuis zitten terwijl ze wel willen en kunnen werken. Met een paar simpele oplossingen en een beetje creativiteit kunnen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zo aan een echte baan helpen.

In de campagne werken we samen met de Lucille Werner Foundation, want behalve creativiteit en lef, hebben we ook samenwerking nodig om de arbeidsmarkt echt inclusief te maken. Doe jij ook mee? De media heeft de campagne ook omarmd, zo staat Everyday Heroes onder andere in Adformatie, MarketingTribune & De Gooi & Eembode.

Everyday Heroes 72dpi.12.jpg
Gevraagd verkeersregelaar
Gevraagd vakkenvuller

Everyday Heroes helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zo snel mogelijk aan een baan. Heel laagdrempelig, heel simpel.