#asbestheld

Labinot is pas 19 jaar en een rustige, serieuze jongen die op het verkeerde pad is geraakt. Na een redelijk lange detentie heeft hij nu het licht gezien. Hij staat nog altijd onder toezicht door middel van een enkelband, maar is vastberaden deze periode achter zich te laten. In dat kader heeft de Jeugdreclassering hem doorverwezen naar De Nieuwe Kans, waar ze hem helpen de draad weer op te pakken. Hierdoor bouwt hij niet automatisch een afstand tot de arbeidsmarkt op.

Bij De Nieuwe Kans hebben ze hem laten zien dat werken een belangrijk onderdeel is om zijn leven een goede draai te kunnen geven. Om zijn kans op een baan te vergroten, heeft hij na het volbrengen van een stageweek bij Europe Pallet BV zijn VCA-certificaat behaald. Labinot doet het erg goed. Hij praat weinig en doet gewoon zijn werk. Het lijkt erop dat hij het echt serieus neemt. Heel graag wil hij nu starten met een DAV-opleiding (asbestverwijdering).

Dit kan echter alleen gerealiseerd worden als de opleidingskosten voor hem vergoed worden. Dankzij het Power Certificaat van de Fred Foundation kan dit nu. Door deze financiële steun kan Labinot de draad verder oppakken. Om te beginnen met een serieuze baan met toekomstperspectief. 10_asbest-envanter_300x200.jpg

Power Certificaat

FRED.png

Begeleider

logo de nieuwe kans.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!