#slijtageheld

Roy werkt bij AH Hoogzandveld in Nieuwegein en hij heeft het hier ontzettend naar zijn zin. Hij heeft zich laten zien als een behulpzame en enthousiaste verkoopmedewerker. Roy doet verschillende werkzaamheden in de supermarkt; klanten helpen, controleren op kwaliteit en houdbaarheid van levensmiddelen, vakken vullen en opruimen. Vakken vullen is een substantieel onderdeel van het takenpakket en daarbij hoort dat hij vaak moet bukken. Door al dit knielen en zitten heeft hij de afgelopen maanden echter heel wat broeken versleten.

Om toch iedere dag representatief voor de dag te komen, heeft Roy graag een aantal goede en slijtvaste werkbroeken nodig. Om precies te zijn zogeheten Fristads broeken die geweldig zijn voor dit werk.

Roy heeft alleen niet heel veel geld te besteden en nog niet voldoende tijd gehad om dit geld bij elkaar te sparen en zijn werkgever kan hem hierbij helaas niet helpen.

Dankzij het Power Certificaat van de MUFG Bank kan Roy nu drie van deze goede werkbroeken aanschaffen, en komt hij de komende tijd weer goed verzorgd op het werk! Hij kan zich weer volledig focussen op zijn taken en gaat hij nog met veel plezier naar zijn werk toe. Fijn dat de drie werkbroeken bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt.


Naamloos1.png

Power Certificaat

mufg-400x400.png

Begeleider

Philadelphia.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!