#logistiekeheld

Voor Rafael is communiceren lastig binnen het bedrijf waar hij werkt. Rafael werkt nu al een tijd binnen een Duits logistiek bedrijf en hij heeft het hier ontzettend naar zijn zin. Alleen omdat er binnen het Limburgse bedrijf veel Duitse collega’s werken, is het voor Rafael soms lastig om met hen te kunnen communiceren. Hij maakt zich nu vooral verstaanbaar in het Engels. Wel begrijpt hij vaak wat de instructies zijn, alleen om iets terug te vragen of een bevestiging te geven, is het vaak nog lastig.

Om Rafael hierin te ontwikkelen en ook meer mogelijkheden binnen het bedrijf te kunnen bieden, heeft zijn jobcoach daarom gezocht naar een Duits docent om hem de taal te leren spreken. En dankzij het Power Certificaat van Insight is dit nu voor hem mogelijk gemaakt.

Rafael is ambitieus en de lessen lijken hem super tof om te volgen. Ook zal hij als hij de Duitse taal beter beheerst, op meerdere plaatsen binnen het bedrijf inzetbaar zijn. Rafael heeft er zin in!

20180907_130320_resized (1).jpg

Power Certificaat

Insight.png

Begeleiding

logo work sjop.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
Bas BrinkmanInsight, Work-Sjop