#hardwerkendeheld

Glenn woont nog bij zijn vader en stiefmoeder in huis en hij heeft een Wajong-uitkering. Hij is licht autistisch en heeft hij een passende baan gevonden via Teamwerk Participatiediensten. Na een succesvolle proefplaatsing als chauffeur bij Dutch2day heeft hij een contract gekregen en deze is nu zelfs omgezet naar een vast contract. Glenn had weinig vertrouwen in de mensheid, maar door dit werk heeft hij het vertrouwen weer hervonden.

Hij houdt zich bezig met het ophalen en wegbrengen van goederen op pallets naar klanten. Daarnaast moet hij regelmatig werken in het magazijn, om daar te laden en lossen. Omdat Glenn veel late en vroege diensten draait, staat hij er vaak alleen voor. Soms sluit hij pas om 23:00 uur de zaak. Het is dus voor hem belangrijk om zichzelf verder te ontwikkelen en daarom is het heel erg fijn als hij een heftruckcertificaat haalt.

Dankzij het Power Certificaat van SG bank is dit nu mogelijk gemaakt voor Glennis en krijgen zijn werkzaamheden meer inhoud. Hij hoopt snel een huisje voor zichzelf te kunnen vinden.

foto glenn.JPG

Power Certificaat

logo sg bank.gif

Begeleiding

Teamwerk-Logo-EPSkopiekopiekopie1.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
CAOFleur MackayTeamwerk, SG Bank