#droombaanheld

Kevin aan de slag als verkeersregelaar

TEVA draagt bij aan de plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

“Kevin, 25 jaar, een spontane, vrolijke, behulpzame man. Momenteel doet Kevin vrijwilligerswerk bij verschillende bedrijven. Hij helpt bij een boomverzorgingsbedrijf, het leger des heils en is regelmatig van de partij bij grote evenementen als vrijwillige verkeersregelaar.

Door het helpen bij verschillende evenementen, zoals de avondvierdaagse, Tour de France en diverse festivals heeft Kevin kennis gemaakt met het vak verkeersregelaar. Hier wil hij zijn werk van gaan maken, het is zijn droombaan!

Samen met zijn jobcoach van WerktZo beginnen ze aan een zoektocht. Wat heb je ervoor nodig om langs de weg te kunnen staan? Een werkgever, een VCA certificaat en een certificaat als verkeersregelaar.

Via werkgever Ampliar te Rotterdam krijgt Kevin de kans om zijn certificaat als verkeersregelaar te behalen mits hij zijn VCA heeft gehaald. Met Power Certificaat haalt Kevin zijn VCA diploma om zijn droom uit te laten komen!”

Kevin.jpg

Power Certificaat

Dito.jpg

Begeleiding

logo WerktZo.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!