#woordenheld

Postcode loterij steunt Mirte om van haar talent werk te maken

Een prachtige lieve meid van 26 jaar bezit een ongekend talent voor schrijven. Niet zomaar schrijven als hobby, nee écht: de meest bijzondere gedichten schrijft Mirte.

"De aanvragen stromen binnen voor televisieopnames over haar talent, ze is onder contract bij een uitgever, heeft een dichtbundel uitgebracht en treedt op in Parijs en New York. Niks aan de hand zou je denken…

Wat bijna niemand weet is dat de inspiratie van Mirte voortkomt uit haar beperking. Stemmingswisselingen, depressie, chaos in het hoofd, dwangmatig denken, en zo wordt ze nog meer uitgedaagd door psychische vraagstukken in haar leven rondom zichzelf en haar opgroeien.

Wat van belang is voor Mirte, is dat zij duidelijke en constante structuur in haar leven houdt om voldoende energie te creëren om haar schrijverstalent te benutten en te zorgen dat ze haar inkomen hiermee verdient. Van je beperking je werk maken. Is dat niet de ultieme participatie? Everyday Heroes maakt dat mogelijk. Door haar begeleiding te geven en te zorgen dat zij als schrijfster haar eigen inkomen kan verdienen en beheren.”

Gitte.jpg

Power Certificaat

NPL.jpg

Begeleiding

De Nieuwe Poort.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!