#koksheld

Pablo met een koksopleiding

Triodos draagt bij aan de plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

“Pablo is een zeer gedreven, enthousiaste, hardwerkende man die blij wordt wanneer mensen genieten van zijn gerechten. Zijn grote wens: een koksdiploma halen! Via re-integratiebedrijf In2Work heeft hij deel kunnen nemen aan de Robert Kranenborg Academie, waarna hij met succes is doorgestroomd naar de horecaopleiding voor basiskok niveau 2.

Om deze opleiding te kunnen volgen is een passende werkplek noodzakelijk. Het vinden van deze werkplek bleek echter moeilijker dan gedacht. Dankzij de inzet en bijdrage van Everyday Heroes heeft Pablo een mooie baan gevonden bij Food For Thought én is zijn grote wens in vervulling gegaan!”

Onder begeleiding van de chef-kok en jobcoach van In2Work kan Pablo zich nu verder gaan ontplooien.

“Ik heb het hier naar mijn zin en leer elke dag weer iets nieuws!” vertelde Pablo enthousiast na zijn eerste werkweek.”

Pablo.jpg

Power Certificaat

Triodos Bank.png

Begeleiding

In2Work.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!