#bouwmaatheld

'Roberto kan bij Bouwmaat blijven werken'

Roberto werkt bij Bouwmaat in Roermond en heeft het daar erg naar zijn zin. Hij woonde in Roggel, maar zijn woonsituatie heeft wat spanningen gekend en daardoor is hij naar Stramproy verhuisd. Dit betekent dat Roberto verder moet reizen om op zijn werk te komen, waardoor hij meer kosten maakt. Roberto wil graag bij Bouwmaat blijven werken, maar door de financiële spanningen bestaat de kans op uitval.

Samen met Refrisk is er gezocht naar een oplossing, ook de arbeidsdeskundige van het UWV en de werkgever zijn hierin meegenomen. Helaas is het voor de werkgever niet mogelijk een uitzondering te maken op haar reiskosten beleid. Zij moet hierin één lijn trekken ten opzichte van het overige personeel. .

Het UWV heeft de jobcoach van Refrisk getipt over de mogelijkheden van Everyday Heroes. Dankzij het Power Certificaat van Zuyderland heeft Roberto een tegemoetkoming in de reiskosten kunnen krijgen. Roberto is dan ook erg blij met dit bericht. Het geeft hem rust in financiële zin en hij kan bij Bouwmaat blijven werken.

 

Foto Bouwmaat.jpg

Power Certificaat

zuyderland logo.jpg

Begeleiding

refriskjpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!