#plusheld

Arjan is een vriendelijke, representatieve en behulpzame jongen uit Vianen. Bij de Plus verricht hij kassa-werkzaamheden en verder helpt hij in de winkel waar het nodig is. Het werk bevalt hem goed, hij kan het goed vinden met zijn collega's en klanten zijn blij met hem. Kortom, een uitstekende match!

Financieel is het echter allemaal wat minder rooskleurig (hij valt ook onder de participatiewet). De reiskosten worden vanuit de standaard arbeidsvoorwaarden van zijn werkgever niet vergoed en met een vijfdaagse werkweek lopen de kosten voor OV-gebruik snel op! Deze baan biedt hem mooie perspectieven om te groeien als persoon, als medewerker en daarmee ook in salaris. Maar feit is dat hij de reiskosten niet langer kan betalen en dat heeft ook impact op zijn motivatie. Hij wil heel graag blijven werken bij de Plus, maar hij moet wel kunnen rond komen aan het eind van de maand.

Dankzij het Power Certificaat van Philadelphia kan Arjan zijn reiskosten wél vergoed krijgen. Dat scheelt hem veel zorgen en hij kan met rust en plezier aan de slag blijven bij de Plus. Bovendien geeft het hem tijd en ruimte om te groeien, zodat hij straks nog meer verantwoordelijkheden taken op zich kan nemen, en met een dito salaris geen financiële zorgen meer heeft!

PHOTO-2019-07-18-14-25-41+%281%29.jpg

Power Certificaat

Philadelphia.png

Begeleider

Philadelphia.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!