#technischeheld

Joeri aan de slag als technisch medewerker bij een woonzorgcomplex

Joeri is een spontane, hardwerkende jongeman die enorm goed met zijn handen kan werken. Amerpoort biedt hem deze kans bij de technische dienst.

"Joeri zal de timmerman en de elektricien ondersteunen maar is tevens inzetbaar bij interne verhuizingen, vervoer en andere klussen. Joeri kan niet wachten om te beginnen en zijn kwaliteiten te tonen. Er was nog wel een vervoersprobleem.

De locatie Nieuwenoord ligt prachtig in de bossen van Baarn maar is hierdoor niet goed bereikbaar voor Joeri. De reistijd met openbaar vervoer is erg lang, waardoor we samen met Power Certificaat gekeken hebben naar een oplossing.

Gazelle biedt middels Power Certificaat de prachtige elektrische fiets aan die hij nodig heeft om zijn werk zelfstandig te kunnen bereiken. Het certificaat van Amerpoort draagt zorg voor een goede verzekering. Joeri zal zijn reiskosten apart zetten zodat hij zelf voor het jaarlijks onderhoud kan zorgen. Door deze samenwerking en durven denken in kansen kan Joeri zich richten op zijn toekomst!”

 

Joeri.jpg

Power Certificaat

Gazelle.jpg

Begeleiding

WerktZo.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!