#moedigeheld

Shirley vol goede moed onderweg!

Shirley is een gedreven jongedame en is werkzaam als magazijnmedewerkster. De werkgever wil Shirley graag haar taken uitbreiden. Hiervoor zal ze in een busje of caddy moeten rijden om spullen weg te kunnen brengen of om deze op te halen bij de monteur.

"Shirley heeft een rijbewijs, maar ze vindt het lastig om in een groter voertuig te rijden. Dankzij het Certificaat van Zuyderland heeft Shirley extra rijlessen gekregen waardoor het mogelijk is haar zelfvertrouwen te laten groeien.

Shirley haar zelfstandigheid wordt vergroot, ze kan haar takenpakket bij de werkgever uitbreiden en er volgt een verlenging van haar contract!

Shirley: ’Wat deze rijlessen mij brengen? Weer een extra stukje van mijn onzekerheid overwinnen niet alleen op het werk, maar ook in privégebied. Ik ben echt heel blij en dankbaar dat ik hierdoor de kans krijg om aan dit stuk te werken en de werkgever extra kan helpen wanneer dat nodig is. Zonder deze kans was het er niet van gekomen."

Shirley.jpg

Power Certificaat

Zuyderland.jpg

Begeleiding

Work Sjop.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!