#reachheld

Joeri ziet zijn takenpakker groeien!

Ambitieus als hij is, wil Joeri graag meer werken en meer taken oppakken. Zijn werkgever kan hem die kans bieden, maar een reachtruck-certificaat is dan wel noodzakelijk! Met het Power Certificaat van Dito Foundation kan Joeri zijn reachtruck-certificaat behalen en zijn takenpakket uitbreiden!

“Joeri heeft via Sivar een passende baan gevonden en werkt in een groot magazijn als vakkenvuller. Na een succesvolle proefplaatsing bij Hanos te Delft heeft hij een contract aangeboden gekregen.

Joeri woont zelfstandig en zou graag 32 uur per week willen werken om meer geld te kunnen verdienen om in zijn eigen levensonderhoud te kunnen voorzien. Met een reachtruck-certificaat op zak, kan het bedrijf hem deze kans bieden. Met dit certificaat kan hij veelzijdigere en daardoor meer) werkzaamheden verrichten in het magazijn en is hij breder inzetbaar.

Dankzij het Power Certificaat van Dito Foundation kan Joeri de cursus volgen en vergroot hij zijn kans op een beter inkomen. Hierdoor zal hij zelfstandig kunnen blijven wonen.”

joeri.jpg

Power Certificaat

Dito.jpg

Begeleiding

sivar.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!