#doorzetheld

Van maatschappelijke stage naar vaste baan

BNG Bank draagt bij aan de plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

“Anne is 38 jaar een zeer gemotiveerde en enthousiaste man met een passie voor koken. Via de Robert Kranenborg Academie kwam hij voor een 6-weekse stage terecht in de maatschappelijke keuken van De Nieuwe Poort Rotterdam.

Met zijn harde werken en loyaliteit kan hij nu dankzij Everyday Heroes in vast dienstverband aan de slag in diezelfde keuken! Onder de hoede van chef Nikol Rakic en de begeleiding van In2Work krijgt Anne nu alle aandacht die nodig is om zich tot een zelfstandig kok te ontwikkelen. Daarnaast gaat hij nog 1 dag in de week naar het ROC om zijn niveau 2 leerling kok te behalen. “Deze plek past echt bij mij!”, vertelde Anne na zijn sollicitatiegesprek bij De Nieuwe Poort.

Destijds was Anne heel blij dat hij bij De Nieuwe Poort kon beginnen voor zijn stage en nog enthousiaster is hij nu hij hier, met behulp van Everyday Heroes, ook daadwerkelijk kan gaan werken én daarnaast zijn school kan afmaken!”

joeri.jpg

Power Certificaat

Dito.jpg

Begeleiding

De Nieuwe Poort.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!