#overstapheld

Een nieuw hoofdstuk

Van kwetsbare, verstandelijke beperkte vluchteling naar zelfstandige jonge vrouw. Makkelijk was de weg van Sacdiyo beslist niet. Met wat hulp van Véronique Pauwels van Bain & Company zet Sacdiyo nu de volgende stap!

 “Sacdiyo is ongeveer zes jaar geleden, nadat haar moeder en vader in de oorlog waren omgekomen, samen met een tante gevlucht uit Somalië.

Na vijf jaar bij haar tante te hebben gewoond, moest Sacdiyo ook daar door omstandigheden weg. Nu moet zij voor zichzelf zorgen, wat niet meevalt met een verstandelijk beperking. Sacdiyo blijft na alles wat ze heeft meegemaakt echter heel positief. Om op eigen benen te staan grijpt Sacdiyo alles aan. Zo heeft ze (naast haar school) een jaar een bijbaan in de schoonmaak gehad om haar ‘tegemoetkoming scholieren‘ aan te vullen.

Sacdiyo wil nu graag de overstap maken naar een fruitverwerkingsbedrijf en 32 uur gaan werken. Bij deze overstap geldt echter dat ze de eerste twee maanden (onbetaald) een proefplaatsing krijgt. Met de ondersteuning vanuit het certificaat van Bain & Company, is ze nu tóch in staat deze overstap te maken.”

jeremy.jpg

Power Certificaat

Veerhaven assuradeuren.jpg

Begeleiding

c2u.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!