#taalheld

Mab gaat ver!

Mab is ambitieus en heeft de perfecte werkomgeving gevonden. Niet naast de deur, met als gevolg erg hoge reiskosten. Het certificaat van Houthoff bood uitkomst, waardoor Mab aan de slag kan bij Kentalis! Marry de Gaay Fortman van Houthoff geeft hiermee ook het startsein om op grotere schaal vrouwen aan het werk te helpen.

“Mab is een leergierige jongvolwassen vrouw met de diagnose TOS, een taalontwikkelingsstoornis. Hierdoor wordt taal minder goed in haar hersenen verwerkt. Kentalis helpt mensen met deze stoornis en heeft hier op een school in Vught een afdeling voor. Op deze afdeling heeft Mab een mooie uitdaging gevonden. Hierdoor kan zij zich, al werkend, blijven ontwikkelen!

Drie dagen in de week reist Mab van haar woonplaats Utrecht naar de school in Vught om aan de slag te gaan. De reiskosten hiervoor kunnen echter niet volledig door Kentalis gedragen worden. Mab moet een deel van de reiskosten zelf betalen, iets dat te zwaar op haar budget drukt.Heel blij zijn zowel Mab als Kentalis dat het Power Certificaat van Houthoff ingezet kan worden om dat deel van Mab’s reiskosten te vergoeden! Door deze financiële hulp komt zij het gehele schooljaar zonder zorgen op haar werk.”

jeremy.jpg

Power Certificaat

Veerhaven assuradeuren.jpg

Begeleiding

c2u.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!