#klusheld

Manon zit op haar plek!

Manon is 23 jaar, ze is een harde werker en thuis zitten is echt niets voor haar. Daarnaast is ze enorm handig en werkt ze graag met haar handen. Na een tweetal voorgaande werkgevers komt Manon bij Nora Werkt terecht. Een bezoek van haar jobcoach maakt snel duidelijk dat deze plek ideaal bij haar zou passen.

"Manon is binnen Nora Werkt naast de reguliere werkzaamheden ook  gegroeid tot ‘manusje van alles’. Ze werkt mee aan de inrichting van de loods, het maken van sjablonen voor de uitvoering van het werk en ze is nooit te beroerd ook even de afwas te doen. Kortom Manon krijgt alle ruimte om zichzelf te ontplooien en ontwikkelen. Het is mooi om te zien hoe zelfverzekerd zij zichzelf ziet, als de eerste “echte” werknemer met salaris.

Manon blijkt goed te zijn in techniek en heeft een uitstekende motoriek. Samen met Nora Werkt en de bijdrage van Corinne Vigreux van TomTom kan ze nog verder begeleid worden. We zijn blij dat wij Manon samen met het Power Certificaat een stabiele, veilige en bovenal langdurige werkrelatie kunnen aanbieden, een werkplek waar Manon helemaal zichzelf kan en mag zijn! "

 

 

 

image2-2.jpeg

Power Certificaat

Screenshot 2018-05-08 10.47.56.png

Begeleiding

image1.jpeg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!