Everyday Heroes breidt weer uit!

EverydayHeroes_LOGO.png
33464039_1834355426869194_7200117685076623360_o.jpg

Ben jij de Community Manager…

Die het in de komende drie jaar mogelijk maakt dat 500 nieuwe helden een baan vinden? Die niet weg te slaan is van social media en een passie heeft voor innovatieve marketing? En heb je een natuurlijke drang om continu met onderscheidende en opvallende verbetervoorstellen te komen en deze direct in de praktijk te brengen? Dan ben jij degene die we zoeken om ons team te versterk

Impact maken op een belangrijk maatschappelijk thema!

Everyday Heroes helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zo snel mogelijk aan een baan. Heel laagdrempelig, heel simpel. We vinden dat iederéén die dat graag wil, moet kunnen werken en geloven in het super eenvoudige principe van 'Elkaar gewoon een handje helpen'. Iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig. En iedereen heeft ook wel eens de mogelijkheid iets voor een ander te doen. Met dat idee (wederkerigheid) is Everyday Heroes opgezet.

Wat is het?

Everyday Heroes werkt met certificaten. Het ene bedrijf koopt een certificaat, het andere benut een certificaat. Gelden uit certificaten worden ingezet om de laatste (financiële) obstakels voor een duurzame werkplek weg te nemen zodat de kandidaat dat ene contract wél weet te bemachtigen. Bijvoorbeeld door begeleiding te bekostigen, reiskosten, een cursus of werkplekaanpassingen.

Op die manier haalde Timothy de benodigde papieren om in een magazijn aan het werk te kunnen, ging Jeremy aan de slag als facilitair medewerker bij Sparta Rotterdam, werkt Nadia inmiddels als kleurenspecialist in een kapperszaak en bereidt Zakaria dagelijks de beste gerechten bij restaurant De Nieuwe Poort.

Met elkaar maken we zo’n belangrijk maatschappelijk vraagstuk hip en happening!

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

De spin in het web van onze marketingactiviteiten…

 • In nauwe samenwerking met het team ben je verantwoordelijk voor social marketing, community management, lead generatie en ben je continu op zoek naar nieuwe manieren om onder de aandacht te komen.
 • Je draagt ideeën aan voor goede content, bewaakt de kwaliteit van de content en creëert content. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de content kalenders.
 • Je weet mensen te raken op emotie en krijgt groepen en individuen in beweging met aansprekende marketingactiviteiten.

Waar je zoal mee bezig bent?

 • Het beheren en ontwikkelen van de website en social media (Facebook, LinkedIn en Twitter) en gaat aan de slag met een nieuw, op te zetten, Instagramkanaal waar de verhalen van kandidaten centraal komen te staan.
 • Je managet bestaande marketingcampagnes en zet in samenwerking met de rest van het team, marketingbureaus en andere stakeholders nieuwe campagnes op.
 • Je bindt, activeert en ontwikkelt de social communities, zoals het hard groeiende netwerk van partners en ambassadeurs van Everyday Heroes. Door social listening weet je wat er speelt en ben je als het ware ‘de voelsprieten’ van de organisatie.
 • Je brengt de ontwikkelingen in kaart, analyseert websites, campagnes en sociale kanalen en signaleert kansen om met de verschillende doelgroepen in contact te komen en te blijven. En omdat je successen natuurlijk wilt delen, maak je deze met overzichtelijke rapportages zichtbaar voor de rest van het team!

Wat je meebrengt?

 • Een afgeronde hbo/wo opleiding richting marketing communicatie of commercie, aangevuld met minimaal een jaar werkervaring in één van deze richtingen.
 • Een ondernemend karakter en mateloze nieuwsgierigheid, energie en creativiteit.
 • Je snapt dat er een relatie ligt tussen helden, hun (toekomstige) werkgever en mogelijke certificaatkoper(s) en weet die relatie op een slimme, digitale manier uit te buiten.
 • Je bent een Digital Native, data gedreven, analytisch en je houdt van puzzelen.
 • Je hebt een duidelijke passie voor online experimenteren.
 • Je werkt zorgvuldig, resultaatgericht en planmatig én neemt initiatief!
 • Je bent levendig, spontaan, communicatief sterk en je werkt graag in een teamverband.
 • Je houdt ervan invloed uit te oefenen en je overtuigt op inhoudelijke kennis en kwaliteit.
 • Je denkt in beelden en weet dat een goede foto veel vertelt, bovendien is spitsvondigheid handig voor een tweet en beheerst de Nederlandse taal tot in de spreekwoordelijke puntjes.
 • Je woont niet ver van Laren.
 • Je hebt affiniteit met social listening, community management en online media.
 • Affiniteit met de arbeidsmarkt is een pré. De passie om bij te dragen aan de maatschappij als geheel is essentieel!

Wat je van ons kunt verwachten?

Je gaat onderdeel uitmaken van een leuk en compact team dat zich met veel passie inzet! De lijnen zijn kort, we zijn professioneel, serieus, maar dan wel met een humoristisch randje en boordevol energie. Problemen pakken we samen aan en successen worden gevierd. Met ruimte om jezelf te zijn, je te ontwikkelen op die gebieden die belangrijk voor je zijn en ondernemend bezig te zijn.

Meer weten?

Bel of mail ons 085 105 00 00 / info@everydayheroes.com

Of vul onderstaand formulier in en wij bellen jou.

Naam *
Naam

Fleur Mackay