#zorgenheld

Dankzij Stichting Gezel kan Sabrine meedoen aan het leer-werktraject op een basisschool. Ze valt onder de Participatiewet en als zorg-assistent kan ze aan de slag in de groepen 1/2 om de docent te assisteren met ondersteunende taken. Ze heeft een leuke plek gevonden op een school in Someren.

Sabrine kan onder begeleiding werken met kleine kinderen, in een gestructureerde werkomgeving. Ze krijgt veel ruimte om zich in haar eigen tempo en op haar eigen manier te kunnen ontwikkelen. Haar jobcoach ziet ze vooral als gids en vertrouwenspersoon. Hoewel het haar nog enige stress oplevert om haar opleidings-doelen te behalen en ze extra begeleiding krijgt bij taal en rekenvaardigheden, is het mooi om te zien hoe Sabrine door haar werk steeds meer zelfvertrouwen krijgt.

Dankzij het Power Certificaat van Argenta Bank kan Sabrine dit leer-werktraject volgen en wordt er antwoord gegeven op de banenafspraak. Op de werkplek oogst zij veel waardering voor haar inzet. Zelfstandig reizen is inmiddels een bereikte doelstelling en ze hoopt haar entreediploma binnenkort op zak te hebben. Zo vindt Sabrina door haar werk een gewaardeerde plek in de inclusieve samenleving met een mooi toekomstperspectief.

Sabrine.jpeg

Power Certificaat

Argenta logo rgb.png

Begeleider

Logo_stichting_gezel - kopie.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!