#ondeugendeheld

Adjay heeft ondanks zijn jonge leeftijd van 22 jaar een lange celstraf achter de rug, hierdoor is hij de klik met de arbeidsmarkt helemaal kwijtgeraakt. Hij is een slimme jongen die helaas in het verleden hele domme dingen heeft gedaan, maar nu heel graag aan het werk gaat. Hij heeft zijn les wel geleerd.

Hij weet goed weet hoe hij zijn zaakjes moet regelen en hij heeft zijn stage goed doorlopen. Een mooi voorproefje van hoe de werkende wereld eruit ziet. Vroeg opstaan, luisteren naar je leidinggevende en samenwerken met collega’s. Samen met zijn begeleider hebben ze een werkplek voor hem kunnen vinden als asbestverwijderaar. Hiermee krijgt hij zeker zijn leven weer op de rit.

Inmiddels is hij aan het werk en kan hij mede door de gelden die beschikbaar zijn gesteld door Start Foundation en de Mizuho Bank zijn DAV-certificaten gaan halen. Ook heeft hij zijn VCA-diploma behaald. Nu gaat hij vanuit de jeugdinrichting Hartelborgt iedere ochtend netjes naar zijn werk. Af en toe is Adjay nog best ondeugend en moet hij soms tot de orde geroepen worden. Maar bovenal doet hij het erg goed en leert hij iedere dag bij.

Knap is het in ieder geval wel. Ondanks dat hij nog helemaal geen werkervaring had in zijn jonge leven, maakt hij het nu dan tóch waar.

adjay.jpeg

Power Certificaat

startfoundation gesteund.png
Mizuho.png

Begeleider

logo de nieuwe kans.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!