#opwegheld

Henry heeft maar één grote wens… Hij wil net zo graag als zijn vader als vrachtwagenchauffeur door het leven. Dit moet toch mogelijk zijn! Henry is een warme sociale jongen zijn lijfspreuk is “O, dat kan wel!” en deze positieve instelling straalt zijn werkgever P. van Setten Transport ook graag uit.  

Via zijn vorige school is Henry is bij P. van Setten Transport B.V. terecht gekomen waar hij praktijkonderwijs volgde. Hij heeft in de werkplaats zijn praktijkopleiding afgerond en bij Van Setten hebben ze hem leren kennen als een hardwerkende en gezellige jongen, met als logisch vervolg was dat hij bij hen in dienst zou komen. Dat betekende wel dat ze extra tijd in hem moesten investeren en om te beginnen hem zouden helpen zijn vrachtwagenrijbewijs te behalen. 

Henry heeft last van dyslexie en daardoor moet hij meer moeite doen om te leren. Om zijn theorie te kunnen halen is het belangrijk dat Henry extra tijd en begeleiding krijgt en dat de examens mondeling worden afgenomen. En dat gunt Van Setten hem ook.

Dankzij het Power Certificaat van Terberg kunnen deels de kosten voor deze begeleiding en de mondelinge examens worden bekostigd. Ook Van Setten betaald een groot gedeelte, naast nog wat andere instanties. Henry en P. van Setten Transport zijn blij. Erg graag sturen ze Henry naar klanten en ze hopen hem binnen afzienbare tijd elke dag uit te kunnen zwaaien!

  

Henry%2Bbeeld%2Bjuiste.jpg

Power Certificaat

Begeleider

logo+wsp.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!