#geïsoleerdeheld

Soms beseffen we niet dat de dingen die vanzelfsprekend lijken, niet zomaar vanzelfsprekend zijn. Kijk naar Narjis, zij is dankzij Accell Group weer mobiel en kan gaan en staan waar en wanneer ze wil.

Door ME (vermoeidheidsziekte) en een spier- en zenuwziekte is Narjis niet in staat om lange afstanden te lopen. Een auto/scooter of elektrische fiets zijn de idealen vervoersmiddelen voor mensen met chronische aandoeningen. Ze heeft een Wajong uitkering en door haar financiële situatie lukt het haar niet dit te kunnen kopen. Narjis was hierdoor genoodzaakt veel thuis te blijven. Ze moest zichzelf ervan behoeden niet een geïsoleerd leven te gaan leiden. Een simpele boodschap doen zat er vaak zelfs niet in.

Dankzij Accell Group is voor Narjis een droom uitgekomen. Zij hebben een elektrische fiets ter beschikking gesteld. Het lukt haar nu om zich te kunnen verplaatsen en te gaan en staan waar ze maar wilt. Ze is veel mobieler, de boodschappen kunnen weer gedaan worden en het belangrijkste; de isolatie is voorbij. Dit biedt perspectief en vooral veel mogelijkheden ook met het oog op haar loopbaan. En dat geeft een heerlijk gevoel!

 

 

 

50695536_620316191758485_4363934029708263424_n+%282%29.jpg

Power Certificaat 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
Fleur Mackayaccell group