#zelfstandigeheld

Telstar met Nancy meer dan een voetbalclub

Telstar is meer dan een voetbalclub en Nancy is daarvan het beste, levende bewijs. Dagelijks zet ze zich vol overgave in. Met wat extra ondersteuning vanuit de certificaten van FMO en TEVA zit Nancy nu helemaal op haar plek en groeit met de dag verder in haar rol!

”Nancy is een zelfstandig jonge vrouw van 28 jaar. Ze heeft door privé omstandigheden ruim 6 jaar niet meer gewerkt, maar daar is nu niets meer van te merken. Al is ze misschien wat klein van stuk, ze is groot in haar daden.

Tijdens haar proefplaatsing heeft zij zich toegelegd op het schoonmaken van stadion van Telstar en het door Telstar geëxploiteerde Sluis Haven Informatie Punt (SHIP). Elke dag met de fiets van Velsen-Noord naar de sluizen om daar om 08:00 te beginnen is geen probleem voor haar. Alleen op vrijdag is ze vrij, dan gaat ze op bezoek bij haar 2 kinderen die in Limburg wonen. Daar kijkt ze de hele week naar uit.

Nancy heeft een omgeving nodig waar zij zichzelf kan zijn. Waar de druk niet te hoog is en men begrijpt dat sommige dingen soms extra uitleg behoeven. Die plek heeft ze gevonden bij Telstar. De komende jaren wil zij zich eerst toeleggen op het schoonmaken en begint ze stiekem van een volgende stap in haar carrière te dromen.”

Kevin.jpg

Power Certificaat

Dito.jpg
FMO.jpg

Begeleiding

C2U.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
Bas BrinkmanTEVA, C2U, FMO, Banken, sel03