#bijrijderheld

Mario weet van aanpakken

Gevonden! Een leuke werkplek die aansluit bij de wensen en mogelijjkheden van Mario. Even leken de reiskosten roet in het eten te gooien, maar met het Power Certificaat van de Werkgeversvereniging Banken (WVB) kan hij na lange tijd weer vol aan de slag!  

“Na een jarenlange zoektocht naar een geschikte werkplek, heeft zijn jobcoach (Humanitas DMH JobRun) hem kunnen bemiddelen naar een vacature van bijrijder/recyclemedewerker. Mario wilde graag een baan als bijrijder, maar is daarnaast ook graag fysiek bezig. Deze werkplek is dus precies wat hij zocht.

Helaas worden de reiskosten niet vergoed en is de afstand met de fiets is te ver. Dat kwam zijn kansen op een arbeidscontract niet ten goede, aangezien Mario zelf niet de middelen heeft om de reiskosten te betalen. Door middel van het Power Certificaat van de WVB worden de reiskosten van Mario vergoed en kan hij naar zijn werk afreizen.

Dat is nog niet alles: door zijn enthousiasme en goede werkhouding heeft zijn werkgever hem zelfs een verbeterd contract aangeboden: 32 uur in plaats van 24! Hierdoor kan hij zichzelf verder ontwikkelen en weer zelfstandig in zijn eigen inkomen voorzien!“

jeremy.jpg

Power Certificaat

WVB.jpg

Begeleiding

Humanitas.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!