#toezichthouderheld

Sammy zet de juiste stappen

Na wat misstappen in het verleden is het voor Sammy nu het moment om te werken aan stappen die hem verder brengen en helpen een zelfstandig leven op te bouwen, mogelijk gemaakt met het certificaat van Dhr. Redeker.  

“De eerste keer dat Sammy stage liep als Toezichthouder, bleek al snel dat dit het beroep is waar hij voor in de wieg is gelegd. Hij straalt autoriteit uit en agenten zeggen hem gedag. Dat was in het verleden wel anders. Sammy sport elke dinsdag en donderdag bij de stichting Building Better People in Den Haag en komt daarvoor elke dag uit het Westland.

Al snel ging hij stage lopen en nog betaald ook. Natuurlijk is het wennen als je mensen moet aanspreken op hun gedrag, maar dat gaat snel als blijkt dat ze naar je luisteren!

Sammy haalt nu de papieren die nodig zijn en gaat aan het werk. Het certificaat van Dhr. Redeker biedt Sammy deze kans!”

Jeanine.jpg

Power Certificaat

ICS.jpg

Begeleiding

cut&go.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!