#winstheld

Steven werkt met veel plezier op de packing afdeling bij ‘Shop Apotheke’, een Duits logistiek bedrijf in Nederland. Hij zorgt ervoor dat de juiste producten bij de juiste klant terecht komen. Shop Apotheke ligt vlakbij de Duitse grens en er wordt hoofdzakelijk Duits gesproken. Voor Steven vormt de Duitse taal een barrière om zakelijke en simpele gesprekken te kunnen voeren met collega’s. Een alledaags gesprek met collega’s is ook iets wat hij heel graag zou willen, maar gewoonweg niet goed kan.

Dankzij het Power Certificaat van Deutsche Bank is het voor Steven mogelijk om Duitse lessen te kunnen gaan volgen. Dolgelukkig is hij dat hij zijn zelfstandigheid binnen het bedrijf kan vergroten. Het spreken van de Duitse taal zal hem veel goed doen op de werkvloer en daarbij kan hij zo op een contractverlenging rekenen.

Steven zegt: “Ik kan vragen stellen, gesprekken en waar nodig discussies voeren. Ook hoef ik me niet meer een onzeker persoon te voelen die iemand nodig heeft voor een vertaling. Deze lessen zullen mij een goede basis geven; een basis om me daarmee verder te ontwikkelen. En gezellig kletsen met collega’s is ook gelijk een stuk leuker! Ik zie het als een grote winst!"

 

 

  

Steven+foto+%281%29.jpg

Power Certificaat

Begeleider

logo work sjop.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!