#knipenscheerheld

Enige tijd geleden is Kim ontslagen uit detentie en ze is vastberaden alles op alles te zetten om haar toekomst weer op te bouwen. Haar hele leven heeft ze met paarden gewerkt, maar in deze wereld kan ze niet meer terug gezien haar verleden.

Na een lastige periode kreeg Kim een kans om in de kapsalon van de moeder van haar beste vriendin mee te kijken of dit misschien de baan was die ze zocht. Eigenlijk direct waren ze het er al over eens dat dit haar goed afging. En Kim vond het erg leuk om te doen. Er is haar meteen een baan aangeboden, maar dan moest ze eerst wel een kappersopleiding gaan volgen. “Kim heeft al het een en ander meegemaakt, waardoor ze graag vastigheid wilt creëren voor de toekomst. Dat komt onze salon ten goede. Dan heb je niet steeds wisselend personeel”, zegt Thera van de kapsalon waar Kim gaat starten.

Om alles in gang te zetten is Kim in contact gekomen met Stichting Bakboord. Zij hebben haar geholpen om alles te regelen met betrekking tot haar opleiding bij Instituut Thomas en haar werk. Ook hebben ze met haar gekeken hoe ze de opleiding zou kunnen financieren, wat niet zo makkelijk bleek te zijn. Maar dankzij de certificaten van Start Foundation en Stichting Fred Foundation is het voor Kim mogelijk gemaakt dat ze kan starten met deze opleiding tot kapster.

De kapsalon is erg blij dat ze de opleiding kan volgen en is zelf ook fanatiek aan de slag gegaan met de nodige trainingen om Kim klaar te stomen als kapster.

En Kim kan het nog steeds niet geloven, zo blij is ze dat ze deze kans heeft gekregen om haar leven een nieuwe draai te geven.

 

 

  

IMG-20190406-WA0000.jpg

Power Certificaat

FRED.png

Begeleider

bakboord.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!