#wedstrijdheld

Jacub laat geen kans onbenut

Elke dag komt Jacub met de scooter vanuit Capelle Schollevaar en heeft hij zin om weer aan de slag te gaan bij Sparta. De benodigde begeleiding wordt mogelijk gemaakt met de certificaten van Dito Foundation en ADP.  

”Vol energie verschijnt de 29-jarige Jacub in het stadion van Sparta als Algemeen Medewerker. Door het uitvoeren van facilitaire werkzaamheden zorgt hij er samen met zijn collega’s voor dat het stadion bij een thuiswedstrijd brandschoon is! Jacub is namelijk een erg sociaal mens en het enthousiasme springt ervan af.

Hij is zijn jobcoach en werkbegeleider dankbaar dat hij de kans krijgt zich weer terug te knokken naar een reguliere baan. Hij is blij dat het werk vooral met zijn handen is. Dat is echt zijn ding en dat wil hij niet meer loslaten in de toekomst. Jacub vindt het ook extra mooi dat een oud-prof van Sparta zijn werkbegeleider is. Samen met nog een andere werkbegeleider en een jobcoach wordt gewerkt aan zijn zelfvertrouwen wat betreft lezen en leren.

Met deze begeleiding van verschillende kanten is het mogelijk succesvol zijn werk uit te kunnen oefenen en als mens en werknemer toe te werken naar een steeds mooiere toekomst. Dit alles mede mogelijk gemaakt met de Power Certificaten van Dito Foundation en ADP!”

Jacub.jpg

Power Certificaat

Dito foundation.jpg

Begeleiding

C2U.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!