#youthheld

Naomi staat op eigen benen

Niet langer afhankelijk zijn van hulpverleners of jongerenwerkers, dat is het doel van Naomi. Met het certificaat van de Dito Foundation wordt deze droom werkelijkheid.  

“Naomi heeft al veel stappen gezet om aan het werk komen. Meerdere trajecten, die helaas nog niet hebben geleid tot vast werk en juist dat heeft ze nodig om een zelfstandig leven op te bouwen. Ze is in contact gekomen met Stichting Building Better People en die gaan haar begeleiden in de stappen naar vast werk. Leren, stage lopen en werken. Stage lopen op festivals in Den Haag en leren om te gaan met allerlei mensen en leren hoe jij overkomt op andere mensen.

Naomi volgt de opleiding tot Toezichthouder/Assistent beveiliger, mogelijk gemaakt door Dito Foundation. Ze wil deze opleiding halen om te laten zien dat ze dit tot een goed einde kan brengen en de eerste stappen naar zelfstandigheid kan zetten.

De stages zijn betaald en met het behalen van de opleiding krijgt ze een arbeidscontract van stichting Building Better People. Ook haar verder ambitie is duidelijk: doorleren voor Beveiliger!”

Naomi.jpg

Power Certificaat

dito foundation.jpg

Begeleiding

building better people.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!