#warungheld

Deniz heeft een droom en dat is zijn eigen horecazaak beginnen. Na al enige ervaring opgedaan te hebben in de horeca, wil hij zich nu verder ontwikkelen als kok. Door zijn deelname aan de Ron Blaauw College is hij gegroeid in dit vakgebied en is hij voor zijn examen niveau 2 opgegaan. Deniz is enorm gedreven en altijd bezig met het vormgeven van zijn eigen zaak. Een werkplek vinden die hierop aansluit zou fantastisch zijn.

Die heeft hij gevonden in het net opstartende restaurant Pita Pita Warung Indo, één van Ron Gastro Bars. Hier kan Deniz zich verder ontwikkelen als kok én van dichtbij het opstarten van een bedrijf ervaren. Een ideale werkplek. Alleen de reisafstand en tijden met het openbaar vervoer zijn verre van ideaal. Met de tijden van het openbaar vervoer wordt rekening gehouden. Alleen de reiskosten kunnen niet worden vergoedt door het bedrijf. Met het Power Certificaat van KAS BANK kan dit wel. Zo kan Deniz op de ideale werkplek werken, waar hij zich verder kan ontwikkelen als kok en de kennis op kan doen van een startend bedrijf. Hopelijk helpt dit hem om zijn eigen zaak ooit te kunnen starten.

IMG_20180830_150755.jpg

Power Certificaat

KAS BANK.png

Begeleiding

in2work.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
BankenFleur MackayIn2Work, Banken