#4-wegheld

Edward is bij Alles Energie in de productie komen werken via een stage voor zijn MBO1 opleiding. Doordat hij autistisch is, is het voor hem lastig om binnen een regulier bedrijf de aandacht en mogelijkheden te krijgen om het beste uit zichzelf te halen.

Na zijn stageperiode is hij bij Alles Energie blijven werken en nu start hij met zijn MBO2 opleiding. Alles Energie vindt het fijn dat Edward blijft en hij heeft de ambitie uitgesproken om verder door te willen groeien naar de functie van junior logistiek medewerker.

Zijn heftruck certificaat heeft hij al gehaald. De volgende stap is een 4-weg certificaat en dat kan hij dankzij het Power Certificaat van DSI nu gaan halen. Edward is er super blij mee, het brengt hem een stukje dichter bij zijn ambitie. Alles Energie vindt het natuurlijk mooi dat ze hem deze kans kunnen bieden.

Edward start binnenkort, maar gaat nu al af en toe in het zadel zitten om te voelen hoe het is!

 

20180903_154011 (1).jpg

Power Certificaat

DSI-272x230.jpg

Begeleiding

image001 (8).jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!