#positieveheld

Chris woont samen met zijn vriendin en haar twee kinderen. Via Teamwerk heeft hij een passende baan gevonden en hij ontvangt een Wajong-uitkering. Na een succesvolle proefplaatsing bij Dutch2day in Hoofddorp heeft hij een contract gekregen. Hier is hij echt ontzettend blij mee. Het heeft hem een enorme boost gegeven, want hij heeft een zinvolle dagbesteding gevonden en draait weer mee met de maatschappij.

Bij Dutch2day werkt Chris als chauffeur. Hij houdt zich bezig met het ophalen en wegbrengen van goederen naar klanten toe. Daarnaast werkt hij veel in de loods met een pompwagen, om daar alle pallets op de juiste plaats te zetten. Chris vindt dit werk geweldig, hij voelt zich gewaardeerd en verantwoordelijk en hij wil graag aan het werk blijven.

Om aan de slag te blijven en om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen, is het noodzakelijk dat Chris een heftruckcertificaat haalt. Maar omdat hij een Wajong-uitkering heeft, kan hij het heftruckcertificaat niet zelf bekostigen. Via zijn jobcoach kwam Chris in contact met Everyday Heroes. Met een Power Certificaat van SAP zijn heftruckcertificaat behalen en zijn werk meer inhoud gaan geven.

 

foto chris.png

Power Certificaat

Begeleiding

Teamwerk-Logo-EPSkopiekopiekopie1.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
Fleur MackaySAP, Teamwerk