#vrachtwagenheld

'Michiel kan zijn droom verwezenlijken'

Met een Power Certificaat draagt Canon bij aan de duurzame plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

“18 jaar en een prima kerel uit één stuk. Praktisch ingesteld en fysiek sterk. Michiel heeft maar een wens: vrachtwagen chauffeur worden!

Hierover zegt Michiel zelf: “Ik kom uit een transportgezin, daarom ben ik al vaak als bijrijder meegereden en dat vind ik leuk om te doen. Ook tijdens mijn stages ben ik met veel plezier bijrijder geweest en nog steeds ga ik af en toe mee met familie of kennissen op een rit.”

Michiel heeft een baan aangeboden gekregen bij Waaijenberg verhuizers uit Ede als verhuizer en bijrijder.
Voor Michiel en het bedrijf is het van belang dat Michiel zijn rijbewijs gaat halen om zijn inzetbaarheid te vergroten en een duurzaam dienstverband mogelijk te maken. Everyday Heroes stelt Michiel in de
gelegenheid om zijn rijbewijs te halen.

Door zijn droom te ondersteunen kan Michiel zijn droom verwezenlijken en is hij gegarandeerd van een betaalde baan.”

van Betuw_Michiel - kopie.jpg

Power Certificaat

canon.png

Begeleiding

Gemeente+Ede.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
Bas Brinkmansel02