#verfheld

Joel pakt zijn kans!

In november 2017 startte hij al met een proefplaatsing bij Helder Vastgoed. Het prachtige ambacht van schilder heeft Joel gegrepen en hij heeft zich laten zien als een hardwerkend en gemotiveerde vakman.

“Bij een vakman hoort natuurlijk ook een opleiding. Helder Vastgoed wil Joel graag in dienst nemen in combinatie met een opleiding tot schilder.

Deze opleiding kan hij combineren met zijn Leerwerkbaan (BBL opleiding) en zo leert hij niet alleen in de praktijk, maar ook de fijne, theoretische, kneepjes van het vak!

De BBL opleiding wordt betaald door zijn werkgever, maar lesmaterialen en boeken komen voor Joel zijn rekening. Als beginnend vakman zijn deze kosten echter iets te hoog gegrepen.

Met de bijdrage van ADP gaat Joel zich de komende maanden verder verdiepen in het vak en onder begeleiding van zijn jobcoach en zijn collega’s ontwikkelen tot een ware schilder!“

Joel.jpg

Power Certificaat

Begeleiding

De Nieuwe Poort.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!