#voetbalheld

Een hart voor en een baan bij de club

Als échte fan is er niets mooiers dan je dagelijks inzetten voor jouw club. Bjorn zag deze jongensdroom uitkomen en zet zich met veel enthousiasme in voor de club. Het Power Certificaat van Citibank zorgt voor de extra ondersteuning die nodig is.

”Bjorn heeft een bijzonder verhaal. Hij is een echte voetbalfan oftewel een ‘witte leeuw’. In het weekend speelt hij als centrale verdediger in het G-team van VV Waterloo. Hij leeft voor Telstar en bij elke thuiswedstrijd is hij als vrijwilliger van de partij. Op dinsdag is hij al zenuwachtig voor de wedstrijd van vrijdagavond. Al jaren zet hij zich met ziel en zaligheid in voor de club en over de kans op een proefplaatsing bij Telstar hoefde hij dan ook niet na te denken. 24 uur in de week aan de slag gaan vraagt van Bjorn een hoop. Hij leunt sterk op zijn vriendin en zijn gezondheid laat soms te wensen over. Hij werkt het liefst buiten. Lekker om het stadion aan het werk met een bosmaaier of grasmaaier. Zorgen dat alles er weer netjes uit ziet.

Als het goed gaat hoopt hij ooit zelfstandig te kunnen werken in de groenvoorziening. Wanneer maakt niet uit, alleen niet op vrijdagavond, want dan is hij bij Telstar!”

Bjorn.jpg

Power Certificaat

Citibank.jpg

Begeleiding

C2U.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!