#nieuwebaanheld

Dominic gebaat bij structuur en motiverende werkomgeving

De Heer Software en MUFG dragen bij aan een passende werkplek voor Dominic. Met de juiste ondersteuning kan hij zich ontwikkelen en zijn nieuwe baan behouden.

“Dominic is een 23-jarige jongen uit Dordrecht zonder langdurige werkervaring. Ondanks zijn indrukwekkende voorkomen, hij is ruim twee meter lang en beschikt over een knalgele auto, is hij nog steeds sterk afhankelijk van anderen.

Omdat hij moeite heeft met beginnen en aan de slag blijven, heeft hij een werkplek nodig waar hij continu aangestuurd wordt. Met kleine activiteiten, in een motiverende werkomgeving, die niet te veel tegelijkertijd worden aangeboden.

FC Dordrecht is de uitgelezen werkomgeving die aan deze eisen voldoet. Door de inzet van de certificaten van De Heer Software en MUFG wordt het mogelijk voor Dominic om zijn kwaliteiten onder begeleiding van ervaren professionals verder te leren ontdekken.”

Dominic.jpg

Power Certificaat

MUFG.jpg
De Heer software.jpg

Begeleiding

C2U.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!