#onmisbareheld

Extra begeleiding voor Sasha!

Na een korte stageperiode heeft Sasha zich razendsnel ontwikkeld tot onmisbare kracht bij SC Telstar. Favoriet bij de spelers én haar collega’s. Met de juiste begeleiding en een BBL opleiding wil ze zich graag verder ontwikkelen, mogelijk gemaakt vanuit het certificaat van Chaabi Bank.

“Sasha is een leergierige en hardwerkende vrouw die haar kansen graag vergroot! Tijdens haar stage bij SC Telstar heeft ze zichzelf onmisbaar gemaakt als gastvrouw in het spelershome. Nu ze een arbeidscontract gekregen heeft, zou ze haar taken graag uitbreiden. Binnen SC Telstar willen zowel haar collega’s in de keuken als die in de bediening Sasha helpen in haar ontwikkeling, maar hiervoor is meer nodig.

Om zich zo te kunnen ontwikkelen dat zij een volledige functie kan bekleden moet Sasha namelijk een extra opleiding volgen en daarin begeleid worden. Chaabi Bank is bereid hieraan mee te werken middels het inzetten van hun Power Certificaat! Samen zorgen SC Telstar en Chaabi Bank voor een uitdagende carrière voor Sasha die dit zo verdient!”

Sasha.jpg

Power Certificaat

Chaabi Bank.jpg

Begeleiding

C2U.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!