#verwijderaarheld

Na zijn vrijlating uit de Penitentiaire Inrichting Leeuwarden is het voor René erg belangrijk dat hij direct aan het werk kan. Geen makkelijke opgave, want beeldvorming en het gat op je cv helpen zeker niet. Toen de kans voorbij kwam om in de asbestsanering aan de slag te gaan, pakte hij die dan ook met beide handen aan.

Met de begeleiding van ‘Buro naar Werk’ volgt hij nu de opleiding tot Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV-I). Deze opleiding volgt hij in Staphorst, en naast de theorie en de praktijk rondom asbestverwijderen, staan ook een fittest, een veiligheidstraining (VCA-certificaat) en diverse online testen op het programma. Een opleiding die naast asbestverwijderaar ook een stevige basis kent voor andere beroepen! 

Dankzij het Power Certificaat van Start Foundation en de FMO Bank lukt het René deze opleiding gelijk na zijn vrijlating starten. Na het behalen van zijn certificaat gaat hij starten met zijn “training on the job”. Als hij dit goed doorloopt, zal hij zijn volgende certificaat behalen, namelijk Deskundig Asbest Verwijderaar Niveau II. Hij gaat nu een  mooie toekomst tegemoet met een vaste baan. En met wat ervaring en de juiste papieren, groeit hij straks misschien wel door tot Deskundig Toezichthouder Asbest!

beeld.png

Power Certificaat

startfoundation gesteund.png
FMO.png

Begeleider

logo.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!