#fitcoffeeheld

Gracia is 29 jaar, woont in Diemen en werkt in Amsterdam. Een afstand die wat haar betreft prima te fietsen is. Maar helaas is de enige in het gezin die een fiets heeft, haar oudste dochter. Als haar dochter niet naar school hoeft, kan Gracia de fiets pakken, op andere dagen is ze aangewezen op het openbaar vervoer. De kosten hiervan lopen echter hoog op en worden niet vergoed door haar werkgever. Een eigen fiets is daarom geen luxe, maar noodzaak!

Als moeder van twee meisjes (9 en 13 jaar oud) werkt en leert ze keihard om voor haarzelf en haar gezin te zorgen. Op haar 13e is ze vanuit Congo naar Nederland gekomen en inmiddels heeft ze een mooi bestaan voor zichzelf opgebouwd. De afgelopen jaren heeft ze gewerkt in diverse winkels en horeca. Van vakkenvullen tot roosters bijhouden en gerechten voorbereiden tot het uitserveren hiervan. Haar absolute voorkeur gaat uit naar een baan in de horeca. 

Deze heeft ze gevonden bij Albron Catering binnen Endemol, waar ze verschillende functies bekleedt. Hier runt ze o.a. ‘De Huiskamer’, waar gasten koffie en een broodje kunnen kopen. Best pittig, maar ze vindt het wel heel leuk! Ze is erg leergierig, leert graag nieuwe taken en helpt graag mensen.

Met de bijdrage uit een Power Certificaat kan Gracia een eigen fiets kopen en komt ze ook nog eens op een gezonde manier op haar werk!

Foto+koffie+%281%29.jpg

Power Certificaat

anoniem (1).jpg

Begeleider

logo forta 4u.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
Fleur MackayArmoede, Forta4U