#stapvoorstapheld

Quincy gaat stap voor stap vooruit!

Door de hulp van het Diversiteitshuis en de financiering van NWB Bank en MUFG Bank kan Quincy aan de slag als Algemeen Medewerker bij voetbalclub Sparta Rotterdam.

“Quincy, een 34-jarige jongeman, vindt het fantastisch dat hij echt weer deel uitmaakt van de maatschappij. Hij geniet ervan de sfeer in Het Kasteel te proeven en te weten dat hij het schoon heeft gemaakt voor iedereen daar.

Na een tijd thuiszitten doet het hem veel dat zijn kinderen op school kunnen vertellen dat papa weer werkt; en nog bij een profclub ook! Zijn familie is een grote motivatie om echt stappen te gaan maken bij Sparta Rotterdam. Quincy woont nu nog bij zijn moeder, maar wil een eigen plek om haar te ontlasten. Zo wil hij stap voor stap werken naar zijn droom: een eigen eettent dat in de avond een barretje is. Koken is namelijk zijn grote passie.

Quincy is alle begeleiders ontzettend dankbaar dat hij deze facilitaire job mag uitoefenen bij Sparta Rotterdam. De wijze waarop hij wordt aangestuurd door de begeleiding vindt hij fijn.

Met zijn humor, leergierigheid en betrouwbaarheid gunt iedereen binnen het team Quincy deze kans!“

 

Joel.jpg

Power Certificaat

hdh.jpg
mufg.jpg

Begeleiding

hdh.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!