#inspirerendeheld

Gino kan blijvend aan de slag sparta!

Door de inzet van Yapi Kredi Bank en Demir Halk Bank krijgt Gino de kans om zichzelf opnieuw te ontwikkelen in een inspirerende omgeving.

“Gino is 24 jaar en heeft het enorm naar zijn zin bij Sparta. Na een spannende proefplaatsing met intensieve coaching is het Gino gelukt om structuur in zijn werk te creëren.

Met name krijgt hij begeleiding in het structureren en coördineren van zijn tijd en het onderhouden van goed klantcontact. Gino heeft veel moeite met cijfers en heeft daarom aan zijn begeleider bij Leids Inzet Collectief gevraagd om een budgetcoach.

Door Yapi Kredi Bank en Demir Halk Bank kan Gino aan de slag bij Sparta Rotterdam. Samen met andere Spartanen is Gino verantwoordelijk voor het onderhoud van het stadion, de trainingsaccommodatie van de jeugd en het verzorgen van uiteenlopende taken tijdens wedstrijddagen.”

Gino.jpg

Power Certificaat

YapiKredi.jpg

Begeleiding

leids inzet collectief.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!