#keeponmovingheld

Na een moeilijke jeugd en een bewogen leven als jongvolwassene in Den Haag is Francis op een punt gekomen in zijn leven, dat hij graag anderen wat bij zou willen brengen. Rij-instructeur lijkt hem een geweldig beroep. Hij is 38 jaar en niet lang geleden besloot hij zijn geliefde stad te verruilen voor rust en nieuwe kansen. Ook om hoofdstukken af te sluiten.

Voor het eerst in zijn leven heeft hij rust gevonden in een appartementje in Lunetten, Utrecht. Hier heeft hij een plek voor hem en zijn 15 -jarige dochter Naomi die graag binnenhuisarchitect wil worden. Een prachtige, rustige meid met een goed stel hersenen!

Francis is een harde werker die niet bang is om zijn handen vies te maken. Diverse banen in verschillende branches heeft hij door de jaren heen op zijn cv bij kunnen schrijven; van telefoon reparateur tot steigerbouwer en nu als betonboorder. Echter dit waren slechts banen die voor brood op de plank zorgden, geen banen waar hij zijn geluk en passie in kon vinden.

Van nature is Francis een persoon die geluk in de simpele en kleine dingen van het leven kan vinden. Hij is altijd onderweg, genietend van de mooie dingen en nieuwe plekken. Het liefst in gezelschap van andere mensen en dan ook met de achterliggende gedachten om nooit stil te blijven staan. “Keep on moving ” is dan ook zijn levensmotto.

Met een opleiding tot rij-instructeur, krijgt hij de mogelijkheid om (jong) volwassenen iets bij te brengen waar ze hun leven lang iets aan hebben. Dankzij de hulp van Start Foundation kan Francis hier nu mee aan de slag om vervolgens aan het werk te kunnen gaan. Zo hoopt hij in alle rust te kunnen genieten van de Lunetten en zijn prachtige dochter.

 

 

francis.jpeg

Power Certificaat

startfoundation gesteund.png

Begeleiding

logo wij3.0.jpg


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!