#orderpickheld

Michael had een paar jaar geen baan. Doordat hij een aanbod heeft gekregen om bij Fresh Meat Company in Purmerend te komen werken, kreeg hij weer een doel in zijn leven. Maar de hoge reiskosten lijken nu voor een kink in de kabel te zorgen.

Michael kan een dienstverband van 32 uur per week krijgen op de Orderpick afdeling samen met een enthousiaste groep mede-collega’s, waarvan een deel van hen ook een Wajong-status hebben. Fresh Meat Company levert regulier maar voornamelijk biologisch vlees aan diverse supermarkten, groothandels, horecagelegenheden, etc.. Hun klanten kunnen elke dag rekenen op een vers assortiment. Ze vinden het belangrijk om hun verantwoordelijkheid te nemen in de maatschappij. Door een intensieve samenwerking met UWV, In 2 Work en SVO creëren ze ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het opdoen van kennis en groei als werknemer. Fresh Meat Company neemt hierin haar verantwoordelijkheid door medewerkers een prettige werkomgeving te geven met alle voorzieningen die nodig zijn. Voor Michael is dit een ontzettend mooie kans om weer in het arbeidsproces terecht te komen.

Maar: hoe krijg je dat voor elkaar? Michael woont in Grootebroek en moet vier dagen van de week een heel eind van en naar Purmerend met het openbaar vervoer reizen. En de werkgever kan slechts deels zijn reiskosten vergoeden.

Met het Power Certificaat van FMO wordt nu ook het overige gedeelte van de kosten gedekt. Michael kan moe, maar zeker voldaan en dankbaar, van en naar zijn werk. Na 2,5 jaar thuis te hebben gezeten, gaat Michael elke dag stralend naar zijn werk.

“Ik heb weer een doel in mijn leven, dat voelt zo goed!”

 

beeld michael.JPG

Power Certificaat

FMO.png

Begeleiding

Logo_IN2WORK.png


 

Help je mee?

Met de aanschaf van een of meer Power Certificaten help je iemand direct aan het werk. Wil je meer weten of meteen meedoen? Laat dan je gegevens achter door op deze knop te klikken. We horen graag van je!

 
CAOFleur MackayIn2Work, FMO